Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/7/c/digibio.dk/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Hjem

DIGIBIO

SYSTEMER FRA DIGIBIO

DCP-konvertering

DCP-konvertering

DigiBio udfører både simple og avancerede DCP-konverteringer til formater, der kan bruges på det store lærred. Det er en proces, der for mange brugere virker uoverskuelig på grund af de tekniske kompetencer, der kræves, men som med DigiBio gøres nem og enkel. Læs mere om DigiBios DCP-konvertering her.

DigiBio DisPlay

DigiBio DisPlay

DigiBio DisPlay er et fuldautomatisk system til visning af digitale plakater, trailers og spilletider på fladskærme. DigiBio DisPlay er et enkelt, driftssikkert og vedligeholdelsesfrit system, der automatisk opdaterer med biografens billetsystem. DigiBio DisPlay giver også mulighed for at vise eget indhold på skærmene som f.eks. informationer om særarrangementer og lokale reklamer. Læs mere om DigiBio DisPlay her.

SubReader

SubReader

Med SubReader tilbyder vi en helt ny tjeneste, der giver ordblinde mulighed for en bedre og større filmoplevelse i biografen såvel som hjemme i sofaen.
SubReader er en app til mobilen, der hjælper ordblinde med at få oplæst undertekster på film og TV.
DigiTech indgik et samarbejde med SubReader i 2016, og siden da har projektet taget fart.

Læs mere om projektet her.

DIGIBIO TILBYDER

DigiBio Digitalt Display - BASIC

For at gøre DigiBio DisPlay så simpelt og brugervenligt som muligt har vi valgt at bygge det op med udgangspunkt i en basisudgave, der oftest dækker 75-100 pct. af vores kunders behov. Med DigiBio Display – BASIC får du:

Automatisk synkronisering med biografens billetsystem

Et DigiBio DisPlay-system består af software, der automatisk henter information fra biografens billetsystem og lagrer dem på en afspiller ved hver skærm. Det betyder, at systemet automatisk synkroniserer DisPlay-enhedens indhold med biografens billetsystem ud fra dine valg i forhold til trailer og/eller digitale plakater. Da systemet lagrer informationen på en afspiller ved hver DisPlay-enhed, er konstant adgang til billetsystemet ikke nødvendigt. Det giver et mere stabilt system og stiller et lavere krav til internethastigheden – vi anbefaler som minimum en 10 Mbit-forbindelse.

Layout og design
Redigering
Demo DisPlay

DCP-konvertering

DigiBio udfører både simpel og avanceret konvertering til DCP af både video og enkelte billeder. Inputmaterialet skal være 1920x1080 i 24 billeder pr. sekund – eller jf. standardbiografformater.

DigiBio Digitalt DisPlay – TILKØB

Udover vores basispakke har vi udviklet en række ekstrafunktioner, der kan tilkøbes individuelt:

Brugertilpasset baggrund

Hvis vores mere end 10 forskellige layoutforslag ikke opfylder dit behov, kan du uploade dine egne baggrunde, for eksempel i jpg-format. Billederne kan differentieres pr. skærm eller være ens på alle. Da alle skærme viser fuld HD, er opløsningen 1920x1080 eller 1080x1920, afhængigt af om der er tale om vandret eller lodret montering.

Brugertilpasset indhold
Planlagt indholdsvisning
Tilretning af hardware

UNIKT DESIGN

SYNLIGHED

Byd indenfor med trailers og digitale plakater

Byd indenfor med trailers og digitale plakater

Biografoplevelsen digitaliseres mere og mere i disse år. Med DigiBio DisPlay har du mulighed for at vise trailers og digitale plakater, som ofte indeholder animerede elementer. Systemet er brugervenligt og driftssikkert og synkroniseres automatisk med biografens billetsystem. Desuden er det muligt at tilføje en tidsstyret censur, der automatisk sikrer, at de viste plakater og trailers passer til publikums formodede aldre.

Sæt de lokale virksomheder på plakaten

Sæt de lokale virksomheder på plakaten

DigiBio DisPlay er det eneste system, der giver mulighed for at kombinere informationer fra biografens billetsystem med brugertilpasset indhold som information om særarrangementer og lokale reklamer. Det betyder, at DigiBio DisPlay giver din biograf en unik mulighed for både at håndtere reklamer for jeres biografaktuelle film og for en række lokale virksomheder.

Lad biografbesøget starte hos dig

Lad biografbesøget starte hos dig

DigiBio DisPlay giver nu lokale virksomhedsdrivende mulighed for at kombinere egen information med aktuelle trailers fra den lokale biograf på egen informationsskærm. Med DigiBio DisPlay får du som erhvervsdrivende mulighed for at give dine kunder relevant information fra dig samt underholdning. 
DigiBio DisPlay er et enkelt, driftssikkert og brugervenligt system til at placere, præcis hvor du ønsker det.

REFERENCER

OM OS

DigiBio tilbyder værktøjer og systemer, der gør mindre og mellemstore biografer i stand til at udnytte de faciliteter, digitaliseringen har skabt. Det sikrer vi ved at give biograferne enkle, brugervenlige og driftssikre systemer og værktøjer, der gør det muligt selv at håndtere reklamer og andet digitalt indhold.
Vision

Vision

Hos DigiBio ønsker vi at være den samarbejdspartner, du kontakter, når du ønsker et digitalt løft til din biograf. Det er nødvendigt at have systemer, der kan holde trit med den udvikling, digitaliseringen kræver af biograferne. Vores mål er derfor at blive ved med at udvikle værktøjer og systemer, der passer til netop DIN biograf og DIT publikums digitale ønsker og behov.

Konkurrencedygtig i hele Norden

Konkurrencedygtig i hele Norden

DigiBio er en af de førende virksomheder på markedet, og vores DisPlay-system bruges flittigt i en lang række biografer i hele Danmark. Vores ambition er at udvide til hele Norden. Her kan du se, hvilke biografer i landet der allerede har en eller flere digitale skærme til at vise netop deres lokale indhold.

Not-for-profit virksomhed

Not-for-profit virksomhed

Hos DigiBio ønsker vi, at alle biografer skal kunne følge med i den digitale udvikling. DigiBio er en Not-for-profit virksomhed, da hovedmålet ikke er at skabe profit men at løfte det digitale niveau blandt uafhængige filmproduktioner samt små og mellemstore danske biografer i deres digitale udvikling.

HOLD

Chris-263.jpg

Christian Christensen


Role: Founder and Manager
E-mail: Christian@digibio.dk

gie-263.jpg

Margareth Murayao


Role: Design and Layout
E-mail: Margareth@digibio.dk

dummy-263.jpg

Sofie Jensen


Role: Marketing and Content
E-mail: Sofie@digibio.dk

dummy-263.jpg

Rizk Abkarino


Role: System Engineering
E-mail: Rizk@digibio.dk

dummy-263.jpg

Tigran Hovhannisyan


Role: Advanced Development
E-mail: Tigran@digibio.dk

dummy-263.jpg

Aram Hovhannisyan


Role: Web Develpment
E-mail: Aram@digibio.dk

Kontakt osDigiBio.DK & DigiTech.dk
MOLACH K/S (CVR: 29290334)
Att: Christian Christensen

Phone: +45 40586867
E-mail: support@digibio.dk


Trautnersvej 8, 4180 

Sorø - Danmark
christian (a) digibio dk

http://www.digibio.dk

© 2016 Digibio.dk. All Rights Reserved.